Bun venit, Intra in cont
CONTUL MEU
Ambio - ambio.ro

Termeni si conditii

Termenii si conditiile expuse in prezentul document definesc regulile si conditiile de utilizare a site-ului

 

 

www.ambio.ro de catre potentialii vizitatori si utilizatori.


Accesand si navigand pe acest site, acceptati, in fapt, termenii de utilizare descrisi in continuare.

 
 
 
1. Obiectiv
 
Site-ul
www.ambio.ro se doreste a fi o punte de legatura intre furnizorii de servicii de educatie anteprescolara si prescolara din Bucuresti si Ilfov si parintii interesati de aceste servicii pentru copiii lor.  

 

Intregul continut al paginii incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe, precum si orice alte date si aplicatii, este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe acest site in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Administratorului site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Aveti permisiunea de a copia, descarca, tipari elemente de pe website-ul nostru doar pentru utilizarea in scopuri proprii, non-comerciale.

  
2. Definitii
 
Termenii folositi in prezentul act vor avea urmatorul inteles:
 
Ambio - site-ul
 
www.ambio.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul Ambio nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Utilizator - orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul Ambio


Administrator – reprezentantii si administratorii site-ului
www.ambio.ro (office@ambio.ro)

Furnizor de servicii educationale – reprezentant al unei furnizor de servicii de educatie/sanitare anteprescolara sau prescolara sau reprezentant al unei institutii publice in administrarea careia se afla unul sau mai multi furnizori de servicii de educatie/sanitare anteprescolara sau prescolara.


3. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Folosirea site-ului Ambio (vizitarea acestuia, crearea unui cont, inregistrarea, postarea de informatii si orice alte activitati in conexiune) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de mai jos. 

Ambio isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza unilateral Termenii si Conditiile oricand, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site.


Ambio isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total ori partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prealabila.


Ambio nu isi asuma raspunderea pentru continutul oricaror terte site-uri catre care exista conexiuni hipertext si nu raspunde sau garanteaza pentru informatiile continute in asemenea site-uri.


4. Neangajarea raspunderii
 
 
Ambio nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului


5. Drepturile si Obligatiile Administratorului

Intregul continut al site-ului 
www.ambio.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Administratorul declara ca este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala legate de site-ul Ambio, in afara informatiilor publicate pe site de catre utilizatori cu privire la care are un drept neexclusiv de utilizare/publicare in conditiile prevazute de prezentul document.


Este interzisa folosirea site-ului pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce ar incalca in orice mod legea.

Administratorul va publica toate ofertele de servicii educationale transmise de catre utilizatorii inregistrati prin intermediul site-ului Ambio care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.


Administratorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Site-ului Ambio sau eventuale neconcordante intre datele furnizate de catre reprezentantul furnizorului de servicii educationale si datele publicate pe site-ul Ambio de catre Administrator. Exceptie fac acele modificari care sunt necesare pentru ca oferta furnizorului sa pastreze structura si cerintele site-ului. In acest scop, se vor corecta eventualele greseli gramaticale, se vor reformula anumite fraze, se vor elimina elementele inregistrate necorespunzator (de exemplu, o activitate sportiva inregistrata in campul “limba de predare” se va sterge fara niciun aviz prealabil)


Administratorul nu ofera nicio garantie furnizorilor de servicii educationale ca site-ul Ambio va fi disponibila neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Administratorul nu va fi responsabil pentru neafisarea ofertelor educationale sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce depasesc in orice mod capacitatea lui de interventie si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care furnizorul de servicii educationale le-ar putea suferi din aceasta cauza.


Administratorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.


Administratorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile reprezentantilor furnizorilor de servicii educationale, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la serviciile/produsele ce fac parte din oferta educationala publicata pe site-ul Ambio.


Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial informatiile transmise spre publicare, pe site-ul Ambio, in cazul in care se constata ca acestea incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care postarea are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Administratorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Administratorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul site-ului Ambio.


Administratorul are dreptul de a sterge orice postare sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului, precum si in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Administratorului sau informatiile postate sunt in orice alt fel daunatoare pentru Administrator.


Administratorul nu isi asuma raspunderea pentru continutul sau veridicitatea informatiilor publicate de catre reprezentantii furnizorilor de servicii educationale. Administratorul nu garanteaza in niciun fel pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor si serviciilor descrise in ofertele publicate.
 
 

6. Drepturile si obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile site-ului, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor acestui document.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru informatiile introduse spre publicare si declara ca acestea corespund cu realitatea si ca nu incalca drepturile unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie publicat de Administrator pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si/sau transmiterea ofertei educationale catre Administrator spre publicare pe site-ul Ambio prin alte mijloace, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile din prezentul document.

In afara informatiilor introduse de el insusi, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe site-ul Ambio in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul scris al Administratorului in acest sens.


 

7. Informatii Generale

Site-ul Ambio contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri/pagini de internet pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe site-urile/paginile respective, Ambio nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor site-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea. Intrucat Ambio nu garanteaza/controleaza acuratetea informatiilor prezentate pe site-urile unor terti, la care se face trimitere, utilizatorul acceseaza acele site-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Prin crearea unui cont si postarea ofertei unui furizor de servicii educationale, reprezentantul acestuia declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile prezentului document, fiind pe deplin constient de faptul ca, in caz de nerespectare a acestora, poate fi tras la raspundere conform prevederilor acestuia. Reprezentantul furnizorului de servicii educationale isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul publicat pe site-ul Ambio si pentru veridicitatea informatiilor publicate si/sau comunicate administratorului Ambio. 8. Verificarea/Moderarea informatiilor publicate pe site-ul Ambio

Verificarea/moderarea informatiilor pe care utilizatorii, fie ei reprezentanti ai unor furnizori de servicii educationale sau beneficiari ai acestor servicii, doresc sa le publice pe site-ul Ambio are ca scop inlaturarea informatiilor evident incorecte, neadecvate si/sau a celor de tip spam.

Reprezentantii furnizorilor de servicii educationale trebuie sa tina cont de urmatoarele reguli:

- pentru adaugarea unei oferte educationale, este necesara crearea unui cont, din care utilizatorul va putea introduce/modifica/adauga ulterior informatii;
- crearea unui cont se va face folosind o adresa de e-mail oficiala a institutiei/furnizorului de servicii pe care utilizatorul o/il reprezinta;
- inainte de a fi publicate pe site-ul Ambio, informatiile vor fi verificate de Administrator, care va opera modificari, atunci cand acestea sunt necesare;
- oferta educationala poate fi modificata de catre Administrator atunci cand informatiile oferite sunt evident incorecte, neadecvate, redundante, cand informatiile au fost introduse cu greseli gramaticale si/sau ori de cate ori Administratorul considera ca acest lucru este necesar pentru ca utilizatorul final sa aiba parte de o experienta cat mai placuta pe site-ul Ambio;
- in situatia in care reprezentantul unui furnizor de servicii educationale declara ca detine acreditare/autorizare de functionare, acest lucru va fi verificat de catre Administrator pe site-ul ARACIP (
www.aracip.eu); in cazul in care se demonstreaza ca reprezentantul furnizorului de servicii educationale nu detine acreditarea/autorizarea pe care sustine ca o detine, Administratorul isi rezerva dreptul de a opera modificarile necesare in oferta educationale sau de a nu posta oferta pe site-ul Ambio;
- reprezentantul furnizorului de servicii educationale isi asuma obligatia de a modifica oferta educationala publicata pe site-ul Ambio de fiecare data cand acest lucru este necesar;
- reprezentantul furnizorului de servicii educationale este responsabil de orice informatie pe care care o introduce spre publicare pe site-ul Ambio;
- ofertele educationale nu pot fi publicate in alta limba decat in limba romana;

Ca urmare a constatarii nerespectarii acestor reguli de catre reprezentantii furnizorului de servicii educationale, Administratorul va avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

-fie sa modifice partial oferta educationala, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea ei de pe site si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
- fie sa se refuze publicarea ofertei educationale pe site-ul Ambio

In cazul refuzarii postarii ofertei educationale sau stergerii acesteia de pe site-ul Ambio, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica oferta modificata.


Utilizatorii care doresc sa posteze comentarii cu privire la un furnizor de servicii educationale trebuie sa tina cont de urmatoarele reguli:

- postarea unui comentariu se va face doar in pagina furnizorului de servicii educationale vizat de comentariul respectiv, mai precis in pagina in care este descris serviciul la care se face referire in comentariu;
- se va folosi un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator;
- informatiile postate vor fi reale; Administratorul Ambio isi rezerva dreptul de a contacta reprezentantii furnizorului de servicii educationale vizat pentru a verifica veridicitatea informatiilor din comentarii;
- nu vor fi aprobate comentariile care:
      - contin acuze ce nu pot fi dovedite;
      - nu afecteaza procesul educational din unitatea de invatamant respectiva;
      - acuzatii denigratoare, calomnioase si aspecte care tin de competenta unor institutii ale statului (in acest caz, recomandam ca utilizatorii sa se adreseze institutiilor abilitate);

- nu sunt acceptate materiale de natura publicitara;
- nu sunt acceptate comentarii, fie ele pozitive sau negative, ce fac referire la un alt furnizor de servicii educationale (ex.: „Copilului meu nu i-a placut la aceasta gradinita, dar i-a placut la gradinita X”);
- se va folosi doar limba romana;
- zona de comentarii nu va fi folosita ca mijloc de comunicare cu Administratorul site-ului Ambio; pentru aceasta exista formularul de contact;
Ca urmare a constatarii nerespectarii acestor reguli de catre Utilizator, Administratorul Ambio isi rezerva dreptul de a sterge comentariile fara nicio notificare in prealabil.

 

 

9. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor


Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Administrator in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat


Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe site-ul Ambio sau prin email la adresa contact@ambio.ro


Plangerile si/sau sesizarile transmise Administratorului vor include datele de identificare a Utilizatorului si orice date necesare Administratorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a ofertei educationale (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Administratorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.


Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Administrator, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, ofertei si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Administratorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Administrator cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.


Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: 
http://www.anpc.gov.ro

 


10. Modificarile prezentului document

 
Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Este responsabilitatea Utilizatorilor de a verifica periodic continutul acestor Termeni si Conditii.11. Legea aplicabila. Litigii


Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in prezentul act, precum si toate efectele juridice pe care acesta le produce sunt guvernate de legea romana in vigoare. 
 

design by Radu Coman web development: Ciprian Munteanu
Itsy Bitsy - Asculta live