Bun venit, Intra in cont
CONTUL MEU
Ambio - ambio.ro

Gradinite cu Predare in Limba Engleza - o gradinita

 Gradinitele cu predare in limba engleza sunt alese de acei parinti care doresc ca micutii lor sa invete limba engleza inca de la cea mai frageda varsta. Numarul acestor gradinite este in continua crestere in Ilfov.

Spre deosebire de gradinite care ofera cursuri de limba engleza, cele cu predare in aceasta limba au avantajul de a avea organizate toate activitatile in limba engleza, fapt care ii va ajuta pe copii sa deprinda mai usor si mai natural limba.

Decizia parintilor de a-si ajuta copiii sa invete cat mai repede limba engleza este lesne de inteles: cu aproximativ 400 de milioane de vorbitori nativi, limba engleza este una dintre cele mai importante limbi la nivel mondial, fiind limba oficiala in peste 50 de state si in numeroase organizatii internationale, dintre care amintim ONU, UE sau NATO.

Nu trebuie sa uitam de asemenea importanta pe care o are invatarea unei limbi straine in dezvoltarea intelectuala a copilului si, mai tarziu, a adultului, atat in ceea ce priveste usurinta invatarii oricarei alte limbi straine mai tarziu, cat si in ceea ce priveste capacitatea sporita de concentrare a atentiei.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa optati pentru o gradinita cu predare in limba engleza din Ilfov, Ambio va ajuta sa gasiti gradinita potrivita pentru copilul dumneavoastra.

Tipul institutiei: particulara

Zona: Ilfov, Otopeni

Tip program: normal, prelungit

Telefon: 0732 044 684

 

Anul infiintarii: -

Baza legala: -

Varsta admisa: 1 an si 6 luni - 6 ani

Limba predare: romana, engleza, progam bilingv

Specific: traditional

Gradinita "My First English Adventure"

Gradinita "My First English Adventure"

Gradinita "My First English Adventure"

Gradinita "My First English Adventure"
COMPARA
design by Radu Coman web development: Ciprian Munteanu
Itsy Bitsy - Asculta live