Bun venit, Intra in cont
CONTUL MEU
Ambio - ambio.ro

Gradinite cu Predare in Limba Franceza - nicio gradinita

 Gradinitele cu predare in limba franceza sunt alese de acei parinti care doresc ca micutii lor sa invete limba franceza inca de la cea mai frageda varsta.

Spre deosebire de gradinite care ofera cursuri de limba franceza, cele cu predare in aceasta limba au avantajul de a avea organizate toate activitatile in limba franceza, fapt care ii va ajuta pe copii sa deprinda mai usor si mai natural limba.

Cu aproximativ 100 de milioane de vorbitori nativi, limba franceza este limba oficiala in 29 de tari, fiind asadar o limba extrem de importanta la nivel mondial. La nivel european, franceza este a doua limba ca numar de vorbitori nativi, fiind limba oficiala in Franta, Belgia, Elvetia si Monaco. Ca urmare a acestei raspandiri, franceza este limba oficiala a Uniunii Europene. Este asadar usor de inteles dorinta parintilor de a alege o gradinita cu predare in limba franceza pentru copilul lor.

Nu trebuie sa uitam de asemenea importanta pe care o are invatarea unei limbi straine in dezvoltarea intelectuala a copilului si, mai tarziu, a adultului, atat in ceea ce priveste usurinta invatarii oricarei alte limbi straine mai tarziu, cat si in ceea ce priveste capacitatea sporita de concentrare a atentiei.

Indiferent de motivul pentru care doriti sa optati pentru o gradinita cu predare in limba franceza din Bucuresti, Ambio va ajuta sa gasiti gradinita potrivita pentru copilul dumneavoastra.

Nicio gradinita nu a fost gasita!

 
design by Radu Coman web development: Ciprian Munteanu
Itsy Bitsy - Asculta live